Velkommen til Kristiansund Fjellklubb sin nye nettside! Grunnen til oppdateringen har vært ønsket om å publisere mer av det som finnes av klatreførere for Kristiansundsområdet. «Klatring i Kristiansund» fra 2005 er utsolgt og vil ikke bli trykket på nytt. Arbeidet med en ny fører er godt i gang, men prosjektet er tidkrevende.

Anonnementsløsning
Kristiansund Fjellklubb har derfor lansert en nettløsning hvor man kan abonnere på tilgang til all førermateriale klubben har tilgjengelig. Dette inkluderer altså «Klatring i Kristiansund» fra 2005 pluss tillegg av nye ruter som er kommet til i etterkant. Du finner alt materialet samt kjøpsinfo under fanen KLATREFØRER i menyen.

Alltid oppdatert
Alt nytt materiale som kommer i fremtiden vil bli lagt ut her på nettføreren, og abonnenter har altså alltid tilgang til det nyeste og beste vi kan tilby. Akkurat nå er det litt «hummer og kanari», men når nytt og bedre materiale blir klart vil vi til å erstatte det utdaterte. Vi vil også legge til generell informasjon, fun facts, historie m.m. ut i fra tilbakemeldinger og innspill.

Tilbakemeldinger
Dette er et tilbud laget for alle som vil klatre på Nordmøre. Vi ønsker å gjøre nettføreren så god mulig innenfor de begrensningene vi har. Vi setter derfor veldig pris på tilbakemeldinger om siden og nettføreren! Eksempler:

  • Opplever du feil med siden?
  • Er det ruter eller felt som mangler?
  • Ønsker du mer informasjon om noe?

Send oss en melding på Facebook eller kontakt oss på mail!

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.