[aesop_image imgwidth=»100%» img=»https://usercontent.one/wp/www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/02/Fil_000.jpeg» align=»center» lightbox=»off» captionposition=»center» overlay_content=»

GÅ IKKE OVER BEKKEN ETTER VANN

» revealfx=»off» overlay_revealfx=»off»]

 

På lørdag tok vi det kortreist. Ingen grunn til å slite ut bilsetene med en vinter som den vi har nå.

 

Etter en rolig morgen møtte vi Ingrid Innerdal i Batnfjorden, og toga oss oppover mot Harstadfjellet i ferdig trakka spor (den ene store fordelen ved å gå på populære skifjell.) Været var snillere enn meldt. Med fersk intel fra kveldsvandrere i klubben visste vi at det var god snø i området, og skredvarselet hadde bevega seg i riktig retning etter en periode med mye vind og nedbør.

 

Etter et par svette timer mot toppen kunne vi rive av fellene og sette utfor kanten. Vi var langt fra alene på lørdag, med fjellsida er stor nok til at det sjeldent er noe problem å få satt egne spor i urørt snø. En rekke svinger og gledesrop lengre nede, var det åpenbart for alle tre – fellene måtte på igjen. Vi trakka oss opp en gang til. Tungt, men utvilsomt verdt det.

 

 

[aesop_video align=»center» src=»self» hosted=»https://usercontent.one/wp/www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/02/harstadfjellet-stor.mp4″ disable_for_mobile=»off» loop=»off» autoplay=»on» controls=»on» viewstart=»on» viewend=»on» revealfx=»off» overlay_revealfx=»off»]

 

 

Vi rakk akkurat ei nedkjøring til i lav vintersol før bratt skog lokka fram melkesyra på vei ned til bilen. Gratulerer til oss med en framifrå skidag i egen bakgård. Moralen er: ikke gå over bekken etter vann.

 

  • Bernhard og Anna

 

[aesop_gallery id=»1089″ revealfx=»off» overlay_revealfx=»off»]

Categories: Turrapporter

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.