[aesop_image imgwidth=»100 %» img=»https://usercontent.one/wp/www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/03/Skjermbilde-2018-03-22-kl.-18.29.30.png» align=»center» lightbox=»on» captionposition=»left» overlay_content=»

MEEKKNOKEN

» revealfx=»off» overlay_revealfx=»off»]

Fordelen med å bo i Møre og Romsdal er at man ikke trenger å reise så langt for å oppleve spektakulær natur. Meekknoken på Averøya er kjent for å være et flott utsiktspunkt, men visste du at det også kan tilby ypperlig alpin klatring og flott skikjøring?


Under kan du se video av en bestigning av "Knøkjens" nordøstegg tidligere i år. Det trivelige turlaget besto av Per Ola Thingvold, Silje Aspaas og Magnus Thue Stokstad. Dessverre var det ikke tid og batteri til dokumentasjon av nedoverturen, men denne dagen var nok turen opp uansett høydepunktet.

 

 

Categories: Turrapporter

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.