Styret i Kristiansund Fjellklubb inviterte 17. februar til ekstraordinært årsmøte. Dette skyldes at klubben på kort varsel og frist, fikk tilbud om å bli deleier i et kommersielt buldreanlegg i byen. Møtet hadde stor oppslutning og engasjementet var herlig!I utgangspunktet var agenda for møtet å stemme over styrets innstilling til å ta del i anlegget. Men i presentasjonen fra initiativtakere kom det opp helt ny informasjon som gjorde at styret valgte å trekke sin innstilling. Det ble derfor ikke stemt over saken.

Styret ser fortsatt behovet for å bedre innendørsfasilitetene mens prosjekteringen av tauvegg på Atlanten går sin gang. Det er mange aktuelle muligheter, og temaet vil bli tatt opp på nytt på ordinært årsmøte torsdag 28. mars.

Under møtet ble det påpekt at tidligere møtereferater ikke har vært tilgjengelig for medlemmene. Vi har nå opprettet en ny side på nettsiden hvor vi fortløpende vil laste opp referater. Denne finner du under menyfanen “Klubb”.

Categories: Klubb

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.