Fra venstre: Espen Bugge Larssen (Ziko-gruppen AS, hovedsponsor), Bård Munkhaug (NEAS AS, barnesponsor), Bjørnar Lundberg, Øystein Maridal (Sparebanken Møre, generalsponsor) og André Keane. Foto: Tidens Krav

Etter lang tids venting er nå byggingen av det nye regionale klatresenteret på Nordmøre i gang! Kristiansund Klatresenter blir åpnet i løpet av våren 2022!

Klikk her for å komme til den nye prosjektsiden om klatresenteret

Sparebanken Møre har gått inn generalsponsor for Kristiansund Fjellklubb og bidrar med 1.000.000 kr til byggeprossessen, et bidrag som har vært sentralt for sikre finansieringen for at prosjektet kunne igangsettes.

Fra starten av prosjekteringen har huseieren Ziko-gruppen AS vært tydelig på at de også vil gå inn som en hovedsponsor for Fjellklubben, og har underveis jobbet tett med ledelsen i klubben for å finne løsninger for at anlegget blir så bra som mulig.

Videre har NEAS gått inn som barnesponsor. Bedriften har støttet realiseringen av et eget barneareal i klatresenteret, og har intensjon om å sikre mye aktivitet for barn og unge i tiden som kommer.

Det er den lokale entreprenøren Strand og Stubø som utfører byggearbeidet, mens den anerkjente produsenten Walltopia står for klatreveggene. Deler av det innendørs byggearbeidet er planlagt utført på dugnad av klubben.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.