I forbindelse med arbeidet med klatreføreren ”Klatring i Kristiansund” (utgitt i bokform i 2019) ble det klart at Kristiansundregionen også mangler et førerverk for buldring. At det allerede er etablert en hel del buldreruter og at mulighetene for ytterligere utvikling er store, hersker det ingen tvil om. Men buldringen har i det store og hele ligget i skyggen av klatringen. I de siste årene har aktiviteten økt og motivasjonen for å starte arbeidet ble dermed tent.

I første omgang er det området på Smørvikneset som er systematisert. Etter hvert håper vi å få publisert tilsvarende førere for de andre områdene i Kristiansund. Du finner link til feltene i menyen til venstre (datamaskin) eller i bunnen av siden (mobil).

I mange tilfeller hersker det store usikkerheter rundt navn og førstebestigere av de ulike rutene. Redaktøren har i stor grad tatt seg frihet til å sette navn på ruter der dette ikke har vært kjent fra før. 

Dette førerverket vil forsøkes holdt oppdatert fortløpende. Tilbakemeldinger angående ruter, navn og grad sendes til magnus@stokstad.net

Takk til: Bjørnar Lundberg, Frank Rognskaug, Chris Reed, André Keane, Ole Marius Gaupseth, Ivar Engdahl, Kjetil Steen, Kristoffer Gertz, Anna Ervik Johnsen, Bernhard Kriegeskorte og Toralf Furseth.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.