Flere bedrifter har valgt å støtte Kristiansund klatresenter med midler og tjenester. Styret i Kristiansund Fjellklubb er svært takknemlig for den positive mottagelsen det lokale næringslivet har gitt oss. Klatresenteret vil medføre et stort løft for Kristiansund og Nordmøre.

Bedriftene under har alle signert samarbeidsavtaler med Kristiansund Fjellklubb i forbindelse med klatresenteret. Vi ønsker oss fortsatt flere samarbeidspartnere og sponsorer, og mener vi har mye å tilby til interesserte bedrifter. Ta gjerne kontakt med Magnus hvis din bedrift er interessert i en uformell prat!

Sparebanken Møre er Kristiansund Fjellklubbs generalsponsor, og er en viktig bidragsyter til at vi fikk realisert Kristiansund Klatresenter i 2022. Sparebanken Møre er det ledende finanshuset på Nordvestlandet, og har kjerneverdiene nær, engasjert og handlekraftig.

ZIKO-gruppen er en nasjonal eiendomsutvikler med hovedkontor i Kristiansund. Bedriften eier det tidligere «ELLO-bygget» hvor det nå planlegges nytt klatresenter, og har i den forbindelse valgt å signere en avtale som hovedsponsor for Kristiansund Fjellklubb.

NEAS tilbyr moderne og fremtidsrettede energi- og bredbåndstjenester for både privatkunder, bedriftskunder og offentlige kunder. NEAS er opptatt av å være en regional bidragsyter, og har et fokus på å være barn og unges hovedsponsor. NEAS er barnesponsor i Kristiansund Klatresenter og har bidratt til å realisere barnearealet «NEAS-hula».

ALTI er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Svolvær i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger i Surnadal. I Kristiansund er kjeden representert ved to kjøpesentre, ALTI Futura og ALTI Storkaia Brygge.

Auto 8-8 Halaas og Sildnes AS er en sammenslåing av to av de eldste bilforretningene på Nordmøre. Bedriften har avdelinger i Kristiansund og Eide og representerer bilmerkene Ford og Nissan. Auto 8-8 kan vise til solid fagkunnskap, sterke markedsandeler og høy score på kundetilfredshet målt over lang tid. Auto 8-8 har signert avtale som sponsor for Kristiansund Fjellklubb.

Mindmap AS er et firma som tilbyr tjenester innen rekruttering og headhunting, leder- og medarbeiderutvikling og kursing av bedrifter. Mindmap AS har inngått en samarbeidsavtale med Kristiansund Fjellklubb hvor Mindmap bidrar med sin kompetanse i klatresenterets ansettelsesprosess.

Norsk Gjenvinning er Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester. Selskapet har tatt hånd om avfall fra etableringen av Kristiansund Klatresenter, og bidrar også som sponsor videre.

Odin utleie er Nordmøres største stillasentreprenør og utleiedepot, og har vært en god samarbeidspartner for lifttjenester både under etableringen og driften av Kristiansund Klatresenter.

Fjord 1 ASA har fergetransport som sin kjernevirksomhet, og det ledende selskapet i den norske fergenæringen. Rederiet har 83 fartøy og 16 millioner reisende i året. Fjord1 er en sentral aktør på Nordmøre og betjener bl.a. rutene Seivika-Tømmervåg, Sandvika-Edøy og Halsa-Kanestraum. Bedriften var tidlig ute med å støtte nytt klatresenter gjennom sitt sponsorprogram.

Legeregnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap og konsulentfirma som tilbyr tjenester rettet mot helsebedrifter i hele landet. Firmaet har kontor på Løkkemyra i Kristiansund og var tidlig ute med å støtte prosjektet med nytt klatresenter.

Intersport Kristiansund består av to butikker, Intersport Løkkemyra og Intersport Storkaia Brygge. Kristiansund Fjellklubb har hatt et langvarig samarbeid med butikkene inkludert en rabattavtale for klubbens medlemmer.

Engdahl assuranse AS er en lokal forsikringsbedrift som er representant for If og Europeiske i Kristiansund.  Firmaet ble startet i 1880 og har drevet sammenhengende forsikringsvirksomhet gjennom fem generasjoner. Bedriften legger stor vekt på personlig service og nærhet til sine kunder.

Andre sponsorer og bidragsytere:

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.