Ekstraordinært årsmøte

Styret i Kristiansund Fjellklubb innkaller til ekstraordinært årsmøte 17.02.19 kl 19.00 på Kaffebrenneriet Patrick Volckmar.

Lokale initiavtakere har sammen med Buldrehallen Ålesund prosjektert et nytt klatreanlegg i Kristiansund. Det er prosjektert som et buldreanlegg primært, med muligheter for kursvegg med tauklatring. Aktuelt lokale er tilgjengelig på Løkkemyra. Planlagt ferdigstillelse er høsten 2019.

Initiativtakerne har tatt kontakt med Kristiansund Fjellklubb med ønske om at klubben går inn som deleier i dette anlegget. De signaliserer at anlegget vil bli realisert uavhengig om klubben velge å investere, men at de har et stort ønske om at Fjellklubben blir med som en aktiv eier.

Styret i Fjellklubben har behandlet saken og innstilt ekstraordinært årsmøte til å stemme for at klubben går inn som investor. Vi ber om at alle betalende medlemmer møter for å avgi sin stemme.

Agenda:
– Innkalling
– Presentasjon av prosjektet fra initiativtakere, taletid 10 min
– Presentasjon av innstilling fra styret, taletid 10 min
– Debatt, taletid 2 min
– Definisjon av beslutningsrammer
– Avstemming

Posted by Magnus in Ukategorisert

Vaktlista våren 2019

Da er vaktlista for 2019 klar!

Har prøvd å tilrettelegge for de som har hatt spesifikke ønsker. Utover dette ber jeg dere bytte internt, men gjerne gi beskjed så vi kan oppdatere lista!

Ber alle vakter om å se nøye gjennom og legge dagene inn i egen kalender! Hula åpnes kl 18 samtlige åpningsdager.

Hulekomitéen kommer også til utarbeide en ny veileder for vaktene, den kommer så fort som råd.

 

Takk for innsatsen og godt nytt klatreår!

 

Posted by Magnus in Ukategorisert

Hula åpner for sesongen!

Da er det endelig dags for normal åpning av Hula.
Vaktplanen finner du HER, og vi ber om at alle vaktene tar en veldig god titt på denne. Skriv vaktene dine inn i egen kalender, med mange alarmer i forkant – så slipper vi at medlemmer møter slukøret til stengt dør.

Eventuelle bytter skjer internt, men gjerne gi beskjed så vi kan oppdatere lista!

Posted by Magnus in Klubb

Fellesklatring

Her kommer tidspunktene for fellesklatring i september! Tidspunktet er i utgangspunktet kl 17-20 så lenge ikke noe annet meldes.

Ta kontakt med kontaktpersonen dersom du lurer på noe!  😀

Continue reading →

Posted by Magnus in Arrangementer

Nettfører i bedre oppløsning

Nettføreren er oppgradert med høyoppløste, originale bilder fra den gamle føreren "Klatring i Kristiansund". De forrige bildene var skannet og var av middels kvalitet.


For øvrig skjer det mye på klatrefeltene rundt Kristiansund for tiden, og vi er godt i gang med å utvikle en helt ny fører. Denne vil først komme i bokform, deretter vil nettføreren også bli oppgradert. Etter dette vil ytterligere feltutvikling bli oppdatert kontinuerlig i nettføreren.
Posted by Magnus in Nettsiden

Kalymnian RocTrip 2018

 

[aesop_image img=”https://www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/06/DSC03221.jpg” panorama=”off” align=”center” lightbox=”on” captionposition=”left” overlay_content=”

KALYMNOS

” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

Det er tidlig sommer året 2018. Kristiansund bader i sol. Likefullt velger et voksent knippe huleboerne å pakke klatreskoa og flykte mot Kalymnos sine lim- og vulkanstekte vegger. Hvorfor?
 Continue reading →
Posted by Magnus in Turrapporter

Klatrefestival på Bremsneshatten

[aesop_image img=”https://www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/05/Bremsnes-klatrefestival-1.jpg” panorama=”off” imgwidth=”100%” align=”center” lightbox=”on” captionposition=”left” overlay_content=”

KLATREFESTIVAL

BREMSNES

” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

 

Årets klatrefestival på Bremsneshatten ble en stor suksess! Dette mye takket være turkomitéens fabelaktige evne til å skaffe godt vær. Vi talte 50 klatrende besøkende på “Hatten”, og flere av medlemmene kunne skilte med ny pers i løpet av helga! Vi gleder oss allerede til neste år!

 

Continue reading →

Posted by Magnus in Turrapporter

Tirsdagsklatring

 

 

Endelig er den her, terminlista får årets utendørs klubbklatring! Dette er et tilbud uansett om du er fjellklubbveteran eller nykommer, men du må ha brattkort og fortrinnsvis stille med eget utstyr.

 

Klubbklatringa foregår hver tirsdag fra 17.00 – 20.00 og er lagt til felt der det mye klatring uansett ferdighetsnivå. Hver uke er det satt opp en kontaktperson. Kontaktpersonen har som ansvar å møte opp selv, samt formidle eventuell endring av felt. Ved regn trekker vi inn i hula.

 

Håper vi sees!

 

Utekomitéen, Kristiansund Fjellklubb

Continue reading →

Posted by Magnus in Arrangementer

Meekknoken

[aesop_image imgwidth=”100 %” img=”https://www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/03/Skjermbilde-2018-03-22-kl.-18.29.30.png” align=”center” lightbox=”on” captionposition=”left” overlay_content=”

MEEKKNOKEN

” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

Fordelen med å bo i Møre og Romsdal er at man ikke trenger å reise så langt for å oppleve spektakulær natur. Meekknoken på Averøya er kjent for å være et flott utsiktspunkt, men visste du at det også kan tilby ypperlig alpin klatring og flott skikjøring?
 Continue reading →
Posted by Magnus in Turrapporter