Siden utgivelsen av klatreføreren «Klatring i Kristiansund og omegn» i 2019 har vi hatt en supplerende klatrefører på nett bak en betalingsmur. Siden bokføreren ble utsolgt har nettføreren vært det eneste tilgjengelige førerverket. Målet har vært å holde nettutgaven noenlunde oppdatert, men arbeidet skjer på frivillig basis og det har i praksis vært vanskelig å holde 100 % i hevd. Den siste tiden har vi fokusert på revisjon av en ny utgivelse av «Klatring i Kristiansund og omegn» og nettføreren har således ikke har førsteprioritet.

I tillegg har vi den siste tiden opplevd noen tekniske utfordringer med vår løsning med betalingsmur. Ut fra en totalvurdering velger vi nå å fjerne betalingsmuren og gjør nettføreren fritt tilgjengelig. Samtidig stopper vi alle aktive abonnementer på førerverket.

Vi vil etter vært gjøre en ny revisjon/oppdatering av nettføreren og vil ut fra dette arbeidet vurdere om føreren på nytt blir en betalingstjeneste eller ikke.

Categories: Ukategorisert

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.