[aesop_parallax height=»600px» img=»https://usercontent.one/wp/www.kristiansundfjellklubb.no/wp-content/uploads/2018/01/DSC01189.jpg» parallaxbg=»fixed» captionposition=»bottom-left» lightbox=»off» floater=»on» floatermedia=»

6A-FEST I THAILAND

» floaterposition=»left» floaterdirection=»down» overlay_revealfx=»off»]

I en lang uke i desember dro fire høstbleke kristiansundere til Railay Beach i Thailand for å bli sterke og brune. Kristine, Silje og jeg dro direkte fra Kristiansund, mens Per Ola kom rekende etter fra surfeferie på Bali (noen har lengre ferie enn andre). Jeg hadde hatt store planer om å prikke inn formen til reisen, men en måned før avreise streiket to ringbånd og det ble full klatrestopp til vi satte oss på flyet. Med ringbåndangst og uoptimal klatreform ble vi alle enige om å heller satse på kvantitet og kvalitet – og ikke grad. Det var dermed duket for 6a-fest i Thailand. Og det ble sletters ikke så verst.

Under kan du se noen bilder fra reisen.

[aesop_gallery id=»986″ revealfx=»frombelow» overlay_revealfx=»off»]

Categories: Ukategorisert

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.