Norges Klatreforbund har kåret Kristiansund Fjellklubb som årets klubb i Norge! Vi takker ydmykt for oppmerksomheten og skal jobbe aktivt for å fortsette den positive utviklingen.

Fra klatring.no:

ÅRETS KLUBB

Årets klubb er en klubb som utmerker seg på at de har et sosialt og inkluderende miljø, en tydelig organisasjon og sterk frivillig innsats, samt et bredt aktivitetstilbud med lav terskel for deltakelse.

I år gikk prisen til Kristiansund Fjellklubb er en sosial og inkluderende klubb som virkelig har stått på i 2022 for å utvikle tilbudet for klatrere i området. De har bygget et nytt anlegg, og treningsrom, med hjelp av stor dugnadsinnsats fra frivillige i klubben. De har satset på et lavterskeltilbud, med lav kostnad for å være medlem, med organiserte aktiviteter for alle aldersgrupper. Klubben har i løpet av året gjennomført flere arrangement, og blant annet arrangert sin første nasjonale konkurranse, Norgescup i led og paraklatring. I tillegg har klubben vært med på å bygge opp et tettere samarbeidsmiljø mellom klubbene i regionen.

NKF gratulerer Kristiansund Fjellklubb med prisen og den fantastiske utviklingen de har hatt i 2022.

Categories: Klubb

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.