Det er blitt høst og Hula er igjen åpen for alle klatreglade på Nordmøre! MEN, i år er det noen nyheter. Les under for å få med deg alt!

Åpningstider
Nytt for denne høsten er at åpningstiden for tirsdagsklatring er endret til kl 19-22. Dette skyldes den nyoppstartede treningsgruppa for ungdom. Torsdager er åpent kl 18-21 og barneklatring mandag og onsdag kl 18-20 som tidligere. 

Treningsgruppe
Det er nå startet en trening med instruktører for unge klatrere i alderen 10-14 år. Dette er en aldersgruppe vi ikke synes vi har hatt et bra nok tilbud tidligere. Gruppa for høsten er nå full, men ta gjerne kontakt ved interesse! Ved høy etterspørsel kan det hende vi greier å mobilisere enda et utvidet tilbud.

Betaling
mCASH er historie og Vipps er inn! Vipps er blitt kjent og kjært for de aller fleste. I forbindelse med at det nå har blitt samarbeidsprosjekt mellom flere banker, går vi også over til Vipps. Du kan søke opp Fjellklubben direkte i appen og få frem betalingsmenyen der. Det vil også komme informasjonsmateriale i Hula. Det vil fortsatt være mulig å betale kontant, men vi foretrekker at dere benytter Vipps!

Dugnad
Vi legger opp til en felles dugnad i Hula 6.-7. oktober. Det vil selvfølgelig innebære en skikkelig rydde og vaskesjau og vedlikehold av vegger. Vi er åpen for innspill til andre tiltak som kan gjøres disse to dagene. Ta gjerne kontakt på Facebook eller mail!

Vaktlista
Den nye vaktlista finner du under, og under "Hula" i hovedmenyen. Hvis du er vakt, husk å sjekk dine dager og legg dem i kalenderen. Dersom du som besøkende skulle komme til en uåpnet Hula, ta kontakt med aktuelle vakt på telefonnummeret som står på vaktlista.

Kurs
I vaktlista finner du planlagte brattkort- og topptaukortkurs. Dersom du vil melde deg på, send en e-post til kursansvarlig Bjørnar!
																		

 

 

 

Categories: Ukategorisert

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.