Etter en frusterende vår med korona-pandemi og stengt inneklatring, er det nå retningslinjer på plass som tillater at vi kan åpne Hula igjen.

Korona-klatring
Mandag er vi klare med sesongens første barneklatring. Vi er nødt til å følge retningslinjene for smittevern, noe som ikke lar seg gjøre dersom vaktene våre skal tilby alle sikringshjelp. Derfor er det en forutsetning at barn har med seg en voksen nærkontakt som kan sikre dem. Voksne anbefales å klatre med partnere fra nærkrets. Vi tar ikke påmelding, men setter en begrensning på antall personer. Alle skal registrere seg med navn og kontaktinfo ved inngangen.

Dugnad
Tusen takk til alle som stilte på dugnad nå like før åpning. Hula og klatretak har fått seg en vask, og vi har begynt å skru nye klatre- og buldreruter. I en periode kan det være litt slunkent med ruter i enkelte områder, men vi fortsetter ruteskruingen i ukene som kommer! Alle som er interessert i å prøve å skru ruter må gjerne ta kontakt med Hulekomitéen!

Moonboard
Nytt for sesongen er et nytt 25 graders moonboard, som tillater flere å utforske denne buldreverdenen. Ny tjukkas er under produksjon og vi håper den dukker opp snart, men foreløpig må man bruke eksisterende tjukkaser og crashpads. Husk å vær nøye med sikringen så lenge!

Vaktlista
Den nye vaktlista er klar og du finner den her på nettsiden under fanen INNE -> Om Hula. Som før oppfordrer vi alle vakter til å gå over listen og eventuelt gjennomføre bytter tidlig.

Categories: Hula

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.