Hula ligger midt i hjertet av Kristiansund og tilbyr variert klatring når nordmørsværet ikke strekker til. Veggen driftes på frivillig basis i vår- og høsthalvåret. Full oversikt over åpningsdager finner du i vaktlista nederst på siden, eventuelt i kalenderen. Hula tilbyr kursvegg for tauklatring (ca 7,5 m høy), buldring samt moonboard. Det er mulig å leie sko og sele.

 Betaling skjer gjennom Vipps.

Åpningstider

Mandag18.00 – 20.00Barneklatring
Tirsdag18.00 – 21.00Åpen klatrehall
Onsdag18.00 – 20.00Barneklatring
Torsdag18.00 – 21.00Åpen klatrehall

Kontingent
barn

kr 100

per år

Bli medlem av Kristiansund Fjellklubb!


Kontingent
voksen

kr 200

per år

Bli medlem av Kristiansund Fjellklubb!


Trenings-
avgift

kr 1000

per år

Gir fri tilgang til trening i Hula. Inkluderer én voksen og eventuelt ett barn. Fordrer klubbmedlemsskap for samtlige familiemedlemmer.

Enkel
inngang

kr 50

Dropp-inn i Hula for barn/voksen.


Leie av
utstyr

kr 50

Sko og sele


Dropp-inn-klatring

Hula er åpen for drop-in klatring tirsdager og torsdager. Man må gjerne gløtte innom mandager og onsdager også, men disse dagene er forbeholdt barn. Det er en vakt tilstede i åpningstiden, som sørger for åpen dør, utstyr og eventuelt sikring hvis behov for assistanse.

Barneklatring

På mandager og onsdager i Hulas åpningssesong arrangeres det barneklatring. Dette er et tilbud til barn i alle aldre, og er et dropp-inn-arrangement. Det er da to vakter til stede som kan sikre barn dersom foreldre ikke har tatt sikringskurs. Dersom barna blir ivrige på klatring vil vi dog anbefale foreldrene å ta et slikt kurs, da det må medberegnes noe venting for sikring.

LÅST DØR?

 Hula er basert på frivillige vakter, og av og til svikter det i en og annens kalender. Sjekk vaktlista og ring den som er vakt, eventuelt Huleansvarlig. Vi prøver etter beste evne å komme til unnsetning dersom det skulle være vanskeligheter.

Kurs

Kristiansund Fjellklubb tilbyr kurs etter standarder satt av Norges Klatreforbund. De mest sentrale er topptaukort og brattkort. Brattkort består av 2 kurskvelder hvor en lærer generell sikringsteknikk for både topptau og ledklatring. Topptaukort består av 1 kurskveld og inneholder kun sikringsteknikk for topptau. Det vil i praksis si at den som klatrer selv trenger et brattkort, mens foreldre som kun vil sikre sine barn på forhåndsoppsatte topptau klarer seg med topptaukort.
Vi vil også kunne tilby kurs i uteklatring, naturlige sikringer og kameratredning – alt etter etterspørsel.

Kurstidspunkt legges ut i kalenderen.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.