HULA

Hula ligger midt i hjertet av Kristiansund og tilbyr variert klatring når nordmørsværet ikke strekker til. Veggen driftes på frivillig basis i vår- og høsthalvåret. Full oversikt over åpningsdager finner du i vaktlista nederst på siden, eventuelt i kalenderen.

Du kan betale med kontant eller Vipps (nytt fra høsten 2017).

Åpningstider i sesong:
Mandag: 18-20 (barneklatring)
Tirsdag: 18-21
Onsdag: 18-20 (barneklatring)
Torsdag: 18-21

PRISLISTE

Enkel inngang
50,-

Inngang for ikke-medlemmer.

Leie av utstyr
50,-

Sko og sele

Årskontingent voksen
200,-

Bli medlem i klubben!

Årskontingent barn
100,-

Bli medlem i klubben!

Treningsavgift
1000,-

Gir deg "gratis" inngang i et år! Krever årsmedlemsskap.

Topptaukort
600,-

Lær å sikre og klatre på topptau!

Ledkort
1200,-

Lær å klatre og sikre på led

Leie av Hula
Spør!

Lei Hula til ditt eget arrangement!

Drop-in-klatring
Hula er åpen for drop-in klatring tirsdager og torsdager. Man må gjerne gløtte innom mandager og onsdager også, men disse dagene er forbeholdt barn. Det er en vakt tilstede i åpningstiden, som sørger for åpen dør, utstyr og eventuelt sikring hvis behov for assistanse.

 

Låst dør? Hula er basert på frivillige vakter, og av og til svikter det i en og annens kalender. Sjekk vaktlista og ring den som er vakt, eventuelt Huleansvarlig. Vi prøver etter beste evne å komme til unnsetning dersom det skulle være vanskeligheter.

 

Barneklatring
På mandager og onsdager i Hulas åpningssesong arrangeres det barneklatring. Dette er et tilbud til barn i alle aldre, og er et dropp-inn-arrangement. Det er da to vakter til stede som kan sikre barn dersom foreldre ikke har tatt sikringskurs. Dersom barna blir ivrige på klatring vil vi dog anbefale foreldrene å ta et slikt kurs, da det må medberegnes noe venting for sikring.

 

Treningsgruppe for ungdom
På tirsdager før vanlig åpningstid arrangeres det treningsgruppe for ungdom i alderen 10-14 år.

 

Kurs
Kristiansund Fjellklubb tilbyr kurs etter standarder satt av Norges Klatreforbund. De mest sentrale er topptaukort og brattkort. Brattkort består av 2 kurskvelder hvor en lærer generell sikringsteknikk for både topptau og ledklatring. Topptaukort består av 1 kurskveld og inneholder kun sikringsteknikk for topptau. Det vil i praksis si at den som klatrer selv trenger et brattkort, mens foreldre som kun vil sikre sine barn på forhåndsoppsatte topptau klarer seg med topptaukort.
Vi vil også kunne tilby kurs i uteklatring, naturlige sikringer og kameratredning - alt etter etterspørsel.

 

Kurstidspunkt legges ut i kalenderen.

 

Påmelding og forespørsler skjer via e-post til kursansvarlig Bjørnar Lundberg.