Det er med uendelig stor glede at vi kan presentere den splitter nye klatreføreren «Klatring i Kristiansund og omegn»!
For å feire begivenheten arrangerer vi en skikkelig fest i Hula 29. mars! Det blir selvfølgelig også anledning til å sikre seg et eller flere eksemplarer av boka.

Føreren vil fra lanseringsdagen også bli tilgjengelig for salg på vår nettside, i lokale butikker, samt utvalgte butikker og nettbutikker i det ganske land.

Den forrige føreren ble lansert i 2004. Opplaget ble utsolgt for mange år siden og det har ikke vært aktuelt å gi ut denne på nytt. Våren 2018 startet derfor arbeidet med å utarbeide en helt ny klatrefører. Magnus Thue Stokstad og Anna Ervik Johnsen har fungert som redaksjon og står bak brorparten av innhold, design og foto. Arbeidet har vært dugnadsbasert og all inntekt fra salget av føreren går tilbake til Kristiansund Fjellklubb.

Den nye «Klatring i Kristiansund og omegn» omfatter 13 klatrefelt med totalt 341 sommerklatreruter. Dette inkluderer alt fra populære sportsklatrefelt som Kvitnes og Bremsneshatten til sjønær fjellklatring på Tustna. I tillegg har vi laget et kapittel for ekte skjærgårdsalpinister: en samling av 49 vinterlinjer fra Stabblandet i nordøst til Batnfjord i sørvest.

For å feire begivenheten inviterer vi til et heidundrende kalas i Hula! Vi kan foreløpig friste med følgende (men det er stor fare for at det blir enda flere godbiter…):

– Bobler i glasset (ta med egen drikke utover det)
– Presentasjon av føreren v/Magnus og Anna
– Innlegg av Øyvind Vadla
– Opptil 2 poser potetgull
– Klatrequiz
– Diskolys
– Twister
– Musikk av dansbar karakter
– Enda flere røverhistorier av Øyvind Vadla

Categories: Klatrefører

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.