Nettføreren ble lansert for noen år siden, ettersom den daværende klatreføreren i bokformat var utsolgt. I etterkant av lanseringen av den nye bokføreren «Klatring i Kristiansund» i 2019 har vi gradvis oppdatert nettføreren med nye bilder fra det nye førerverket. I det siste har vi arbeidet videre med dette, og nå er det publisert nye bilder i alle feltene i nettutgaven.

Tilgang til nettføreren koster 100 kr per år, og trekkes automatisk fra kortet som registreres ved kjøp. Pengene går uforkortet til klubben og dens arbeid for å fremme klatring i Kristiansund og omegn.

Videre utvikling av førerverk

Den nye klatreføreren fra 2019 har vært en suksess, og selges i hele landet. Det første opplaget er nå i ferd med å bli utsolgt, og vi vil dermed se på aktuelle oppdateringer før et nytt opplag trykkes. Har du innspill til dette arbeidet, ta gjerne kontakt med Anna eller Magnus!

Categories: Klatrefører

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.