Årsmøtet 2020 ble først planlagt til slutten av mars, men ble utsatt på bakgrunn av den gryende koronapandemien. I slutten av april fastsatte styret ny dato for årsmøtet: 28. mai kl 18.00. Dette ble i utgangspunktet planlagt å arrangeres i form av et digitalt møte via Microsoft Teams, men ut fra de siste oppdateringene rundt smittervernstiltak i samfunnet ser vi at vi likevel kan organisere årsmøtet som et fysisk møte.

Årsmøtet vil altså bli avholdt på allerede planlagt tidspunkt, 28. mai kl 18.00, men avholdes i Bystyresalen på Rådhuset.

Dette lokalet er stort nok til at gjeldende smittevernstiltak kan holdes i hevd. Dette innebærer at alle oppmøtte skal registreres og at alle holder minst 1 m avstand. Smittevernansvarlig for kvelden vil være Mari Sandbakk.

Under ligger aktuelle dokumenter til årets årsmøte:

Categories: Klubb

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.