OPPDATERING 21.12.20: Pga smittesituasjonen oppfordres det til digitalt oppmøte. Info og link til møtet HER.

Med bakgrunn i den pågående smittesituasjonen og aktuelle smittevernsregler velger vi å opprette en påmelding til det planlagte ekstraordinære årsmøtet 21.12.20. Med dette får vi forhåndsregistrert antall besøkende og kontaktinfo, informasjon som kreves med tanke på eventuell smitteoppsporing. Dersom antall deltakere blir for høyt vil det også kunne medføre at vi må endre lokale eller eventuelt avholde møtet digitalt.

Møtedeltakere vil bli kontrollert opp mot påmelding og medlemsliste ved ankomst. Vel møtt!

Categories: Klubb

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.