Mandag 21. desember ble det arrangert ekstraordinært årsmøte i Kristiansund Fjellklubb. På bakgrunn av nylig påvist koronasmitte i Kristiansund valgte Styret i siste liten å åpne opp for digital deltakelse via Teams. Dette fungerte fint og møtet ble avholdt som planlagt. Agenda var nytt klatresenter i ELLO-bygget på Løkkemyra. Styret orienterte først om prosessen siden årsmøtet i mai 2020. Deretter gjennomgikk man prosjektet slik det er formet i dag, inkludert budsjetter for investering og drift. Totalrammen på prosjektet er beregnet til 12,9 millioner kr.

Styret innstilte et vedtak om å inngå lån oppad begrenset til 10.000.000 kr til oppføring av anlegget. Dette ble enstemmig vedtatt av de 37 stemmedyktige i møtet.

Etter vedtaket vil Styret gå videre med å utarbeide endelige avtaler med bank og utleier. Byggesaken er under behandling i kommunen og en avventer ferdigbehandling av denne. Politisk behandling av søknaden om kommunal lånegaranti vil skje i januar 2021. Videre fortsetter dialogen med aktuelle klatreveggleverandører, med mål om å velge produsent innen relativt kort tid.

I henhold til fremdriftsplanen vil anlegget kunne være ferdigstilt etter sommeren 2021.

Allerede har flere bedrifter med tilknytning til Nordmøre sett potensialet i prosjektet og gått inn som sponsor av Kristiansund Fjellklubb. Sponsormidlene går direkte inn i prosjektet og er avgjørende for det kommende klatresenterets innhold og aktivitet. Hvis din bedrift også ønsker å inngå et samarbeid, ta gjerne kontakt med Magnus Thue Stokstad eller Bjørnar Bøe Lundberg.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre innholdet til brukerne, samt til statistikkformål. Ved å benytte nettsiden godtar du dette.